Varför jag inte gillar regn

Det finns vissa saker som jag inte tycker om, som jag aldrig kommer lära mig att tycka om. Regnet är inte det jag inte tycker om men pga. att det regnar så kommer det därnia räliga upp. Jag tycker inte om att gå då, jag tycker inte om att cykla då. Jag hatar daggmaskar! De må göra en massa gott för vår natur men det gör de inte mer kramvänliga för det. Om det regnar ute som kommer alla dess små dragspels-ringlande-läskiga djuren fram och då luktar det daggmask. *ryser* Skulle det sedan vara så att man råkar trampa på en daggmask eller cykla över en daggmask så blir det ju helt muschimuschi (not in a good way) och det är om möjligt ännu äckligare. Nä fy för daggmaskar!

Fullständigt vidriga små djur.
Eftersom jag inte skulle få för mig att fotografera en daggmask (tror jag) så har jag lånat bilderna från nätet, klicka på bilderna för att få fram var de kommer ifrån.

Nä ge mig soliga och varma dagar, utan daggmaskar och sniglar fast sniglar kan vi diskutera i ett annat inlägg.

2 kommentarer

  1. Du är ju för rolig! Daggmaskaversion har jag aldrig hört talas om. Själv har jag som barn alltid försökt rädda dem om nu gör trollen likadant. Lillan hade t om maskar som husdjur förra sommaren (bara över en dag och bara utomhus – där går gränsen ;)).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.