Blixtar och dunder

20130615-202526.jpg

20130615-202516.jpg

Regnet det öser ner, blixtarna haglar och mullret skakar i hela huset. Jag sover. Sover, sover, sover. Jag kan bara inte hålla mig vaken. Jag somnar mitt i ett blogginlägg, mitt i ett samtal, mitt i en tanke. Jag är som ett barn som somnar mitt i maten.
Nu ska jag försöka mysa i soffan med Kärleken. Lite jordgubbar och Ledins show tänkte vi, får väl se om jag håller mig vaken.

3 kommentarer

 1. Åh vad mysigt med en riktig urladdning. Jag hoppas att det kommer hit också. Jag äslkar när det dundrar ute (när man är inne). Jag har också känt mig vansinnigt trött hela dagen. Jag sov näsyan 10 timmar natten till idag så det kanske blev för myckey? 😉 Hoppas du piggnar till snart. Ha en fortsatt fin helg. Kram

  • Ja jag älskar åska! Men tröttheten är knäckande!
   Nu har det slutat åska och regna men himlen är alldeles grå, mörkgrå.
   Ha en fin helg och hoppas åskan hittar dig!
   Kram

   • Ingen åska än så länge men däremot världens regnstorm. Det dundrar på rätt rejält på taket! Mysigt! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.