Bloggeriet

Jag vet inte vad som hänt men blogglusten är förändrad. Jag vill blogga men jag har inget att skriva om. Så fort jag kommer på något att skriva om så inser jag att det handlar om jobb. Det är ingen skatteblogg jag driver och har inga planer på att det ska bli det heller.

Är det så illa ställt att mitt jobb har blivit mitt liv?

20121009-171348.jpg

8 kommentarer

 1. ha ha. Skatteblogg är kanske inte så tokigt ändå 🙂
  Jag har märkt att det är svårt att skriva om ngt annat än det som är top top of mind just nu. Det har inget med prioriteringar att göra utan mer top of mind.
  Just nu kan jag tex inte skriva så mkt för mitt top of mind är alldeles för privat och utlämnande. Jag hoppas det går över…
  När det är andra ämnen så tycker jag att det tankesättet gör bloggen lite personlig, inte så tillrättalagd som andra bloggar kan bli ibland. De där strategin på hur de ska uppfattas lyser igenom. Inget negativt om det men jag läser och uppskattar båda typerna av bloggar.
  Jag har en fråga om förmånsvärde på tjänstebilar 🙂 Om du skulle få skattebloggtorka kan du gärna få skriva om hur man räknar ut vad det kostar EGENTLIGEN att ha tjänstebil. Jag anar att det är dyrare än jag tror nämligen….

  kram. Jag gillar din blogg som den är!

 2. Hittade precis till din blogg, en trevlig bekantskap så här en tisdagskväll!
  Vad gäller inlägg om jobb så är det ju faktiskt så att man ibland formligen uppslukas av sitt jobb, på gott och ont, och då är det inte konstigt att skriva om det heller. Hade själv en sån period i våras, mest på ont ska erkännas, och det blir lite lättare om man får skriva av sig litet. Och är man uppslukad av det på ett gott sätt vill man ju också dela med sig.

 3. Meeeeen..du är ju så fabulöst bra. Du kanske bara behöver en liten paus? Baka lite, pilla navelludd, åka ner till Sthlm med bruttorna, äta lite cupcakes, kolla på höstlöven…ahh lite sånt där! 😛

 4. Ja, ibland är det bara så svårt att hitta roliga ämnen att skriva om och ja varför inte starta upp en skatteblogg oxå, kanske skulle vara ngt 🙂

  I vilket fall så tookgillar jag ju din blogg! Hejja dig!

  Kramar

 5. Vad bra skrivet! Vi skriver ut och sätter upp här på jobbet så vi inte ska glömma varför vi finns!

  Det är väl det som är bra med din blogg. Den är som livet är och just nu är det mycket jobb!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.