BoboBus

Igår fick Vincent sin första julklapp, något tidigt och den var inte ens inslagen. Fast Vincent är så glad att han inte bryr sig minsta lilla över att det inte var ett paket han fick öppna. Tillåt mig presentera Bobobus.

DSC_5418

BoboBus är en liten bestämd herre som ska få lov att bli Vincents nya bästa kompis. Nå ja hästen ska pojkarna tillsammans men Alfred är inte alls lika intresserad som Vincent och frågar du Vincent så säger han att det är hans häst.
Vincent blev så glad att han bestämde sig för att sova över hos farfar igår så han kunde vara nära sin häst. Han är så stolt och han växte säkert två cm under gårdagen.
Idag när Vincent kom hem så berättade han att han hade tagit in BoboBus till stallet igår och tagit ut honom till hagen idag. Faster Emma skulle ta ut sin häst så då fick jag ta ut min häst, berättade Vincent. Så himla gulligt. Nu ska faster Emma få jobba lite med BoboBus så han vänjer sig vid att ha sadel igen och allmänt känner sig trygg och hemma på gården sen ska Vincent få lära sig att rida. Så himla häftigt att Vincent faktiskt har fått en häst som han kan ta hand om. Ja ja hästen är ju farfars men för Vincent så är det hans häst.

DSC_5404 DSC_5410Det är verkligen underbart att mina barn har en farfar som bor på gård så de får närheten till djur och livet på en gård. Och jag får möjlighet att gulla med en häst i lagom storlek. haha

Just nu går BoboBus tillsammans med sin kompis Britney Spears men Brittan ska nog få flytta hem igen när BoboBus har landat och känner sig hemma. Så himla söta de här små hästarna är när de töltar runt i hagen. Att så små hästar kan få upp en sån fart så det ser ut att deras ben gör som Kalle Ankas ben när han springer. haha

DSC_5392

Lycka för en djurtokig 6-åring med en pälsallergisk mamma är att ha en farfar som bor på hästgård så man får en egen häst.

 

5 kommentarer

    • Ja han är lycklig som en stjärna. 🙂
      Visst är han söt lille BoboBus! Alldeles lagom storlek för mig med, jag inte för att rida givetvis men för att gulla med. haha
      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.