För andra gången i år

Innan i år ringde mannen mig och sa det är ingen fara med mig men vi har rullat då blev jag ganska orolig men jag pratade ju med honom så jag hörde att han levde. Sen såg jag fotona

10156116_524459504329525_1311741853432816756_nSå när han idag skickar ett sms jag e på vc har skadat mig inte allvarligt ringer sen så får jag hicka och hjärtat rusar. När Kärleken säger att det inte är så farligt så har jag svårigheter med att ta det med ro. Vi har helt enkelt olika nivåer på vad som inte är så farligt.

Fast sen ringde han och jag fick prata med honom vilket givetvis alltid känns bra, när han sa att VC hade sagt att det inte behövde sys så blev jag lite lugnare. Fast det är ju synd om honom så jag fick köpa med mig lite hem till honom.

DSC_5442

Fast nu sover han gott i soffan så jag tittar på Law & Order: SVU istället. Jag har en hatkärlek till den serien, den är bra men jag hatar att den får mig att bli rädd och arg och äcklad. Äsch jag tar och tjuvar en skumtomte och tackar min lyckliga stjärna att jag har mannen hemma ikväll om än med plåster på armen.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.