Come fly with me

20140415-081243.jpg

Jaha så var det en tripp till Sthlm igen. Känns som jag flängt än hit och än dit i år. Fast jag gillar ju det. Kanske inte själva resandet men anledningarna till resandet.
Idag känner jag mig som en van resenär betydligt mer än vad jag brukar. Min fina cowboy bag är mitt enda bagage och jag checkade inte in något, det har jag aldrig lyckats med förr. Haha Ja och sen missade jag den första biten av flygrutten för då sov jag gott. Jag som gillar starten när man flyger sakta över landet.
Ikväll ska jag bara ta en lugn slappekväll på hotellet, lägga mig tidigt och titta på tv i sängen. Om jag inte går ut och går hela kvällen istället, det har jag ju gjort förr i den älskade huvudstaden. Det må vara jobbigt att vara ifrån familjen (eller nä det är det faktiskt inte för det är bara en natt och när jag kommer hem igen så har vi 5 lediga dagar framför oss) men jag älskar den egentid det ger mig att vara iväg.
Idag och imorgon är jobbet nog hyfsat tungt. Vi ska gå igenom materialet för en kurs för att se vad som måste ändras. Jag ska vara en manusförfattare, det är stort för lilla mig. Man kan om man vill!

Nu ska jag sova lite till tror jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.