En produktiv dag

Ja vad annars ska man kalla en dag som bara kom och gick. Jag fick dessutom göra det jag är bäst på – prata. Haha
Efter jobb tog jag tunnelbanan till Sthlm C och sen skulle jag leta upp hotellet vilket var busenkelt och jag praktiskt taget snubblade in där från stationen. Helt sjukt det där egentligen att det är smidigare att bo inne i stan än att bo i Solna City (ja det heter så). Det är inga avstånd i Sthlm känns det som, fast det brukar inte Stockholmarna hålla med om.
Nu ska jag slänga mig i sängen och slötitta på tv resten av kvällen. Så himla gott!

20140415-180148.jpg

20140415-180155.jpg

20140415-180203.jpg
Underbara Stockholm!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.