Dagens i-landsproblem

Om jag är frånvarande på era bloggar idag också så är det för att Bloglivin’ spelar mig ett spratt. Jag gick in på senaste olästa inlägget vilket var ett inlägg Hanna gjorde för 3 dagar sedan så tydligen har ingen av bloggarna jag följer bloggat på 3 dagar. Yeah right… När jag hade klickat mig in där så hamnade jag hos Emma där hon berättade om nattjoursensamhet men inlägget hette Testing, testing och var skrivit av Marika. Haha Någon i internetvärlden har roligt på min bekostnad.
Så ja får ni konstiga kommentarer på era bloggar, så där konstiga så ni undrar vad jag har andats in för något spännande så har jag alltså bara hamnat snett i Blogglandia.

20140108-070247.jpg Se jag har bildbevis! Det är alltså något vajsing med Bliglovin’ och inte era bloggar!

Kram från den som gått vilse i Bloglovin’-världen.

2 kommentarer

  1. Jag har också märkt av det problemet med Bloglovin´, det har verkligen betett sig konstigt de senaste dagarna och jag trodde att det var något med appen så jag installerade om den på paddan, men icke, det fortsatte ändå.

    Jaja, ilandsproblem som sagt var, jag hittar ju till mina favvisar ändå 😉 .

    Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.