Det är jobbigt men jag försöker

DSC_1559 DSC_1561Om någon hade sagt till mig för några månader sedan att jag skulle ha svårt för att ta det lugnt och inte göra något hade jag skrattat högt, jag är bäst på att slappa hade jag svarat. Idag vet jag att jag inte alls är det. Att inte göra något innebär just det, att inte göra någonting alls. Jag har jättesvårt för det. Jag har svårt för att sitta still i solen och bara njuta när jag vet att hemmet behövs städas, tvätten behövs tas hand om och diskmaskinen behöver tömmas. Om jag gör allt sånt först så kan jag njuta och vila sen, men det är fel. Så idag gör jag just det, ingenting alls. Jag sa nej till Frida som ville ut och fotografera, jag sa nej till mig själv att gå en runda i stan, jag sa däremot ja till altanen och solen så nu sitter jag här och har det förbannat gott. Huset behövs fortfarande tas hand om och tvätt och disk väntar men det gör ju inget, det är ju inte som att världen går under för det. Jag njuter av solen och värmen som äntligen har kommit!

1 kommentar

  1. Att göra ingenting är vi världsbäst på. Därav tvättbergen i källaren…

    Ledsen att höra att du inte mår på topp och att jobbet känns som det gör. Jobbet är ju onekligen en stor och viktig komponent i ens välbefinnande. Men du är ju väldigt kreativ, det skulle förvåna mig mycket om du inte snart kom på något du på allvar kommer att fokusera på.

    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.