Ett utflyktstips

För lite mer än en månad sedan var jag med på en härlig födelsedagstripp.
Knäppgöken fyllde år och vi fick tillsammans en härlig dag.
Jag har ju visat er några foto från stoppen och det sista stoppet vi hade (nåja om vi inte räknar Dollar Store men där har jag inga foto från) var Sularpsfarmen. Både jag och Frida är helt sålda på frukt och grönt från Sularpsfarmen. Deras frukt och grönt är så mycket godare helt enkelt, ja och sen är det ju fantastisk service också. 

Nabil hälsade oss välkomna när vi klev ur bilen. Han pekade på mig och sa åh fint besök idag Emma Nihlén. Ja vi har visst skojat lite på Facebook så han kände visst igen mig. Förvånande. Haha
DSC_9246

Av någon anledning är inte bröderna särskilt glada för att jag kommer med min kamera i högsta hugg. Får väl utsätta de oftare för det så de lär sig. haha
Har ni lust att åka någonstans nu när naturen skiftar till grönt så ska ni definitivt ta ett besök i Södra Sandby. Det är enkelt att ta sig dit även om man inte har körkort för busshållplatsen ligger precis mittemot. Dessutom så tror jag att bröderna snart har satt in sin egna lilla busstur för de körkortslösa, de där bröderna är serviceminded som få och uppfinnesrika till tusen.
DSC_9210
DSC_9212 DSC_9214 DSC_9237

Vart man än tittar så är det mängder med grönsaker som lyser inbjudande. Och ja man får smaka där också. Varken lök, kål eller morötter smakade jag förstås men frukten tog jag både en och två tester av.
DSC_9226 DSC_9221 DSC_9239

Det är så vacker uppdukat men framförallt så är det riktigt bra grönsaker och frukt. De ekologiska apelsinerna kan vara de godaste apelsinerna som jag någonsin smakat, så saftiga och söta. Vincent älskar äpplena från Sularpsfarmen och Vincent har blivit värsta finsmakaren när det gäller äpple för han vill äta flera äpple om dagen.

DSC_9227 DSC_9217 DSC_9220

Det är spännande saker de har. Kaktusfrukt, afrikanska päron och färsk gurkmeja. Riktigt spännande att se saker jag inte sett tidigare. Frida var modig och smakade den färska gurkmejan också, jag var inte så modig.
DSC_9281 DSC_9344 DSC_9387DSC_9399Massa djur har de också och vi fick höra att de nu har öppnat ett fik där också så man kan fika i trädgården och bara njuta av att vara på en gård helt enkelt.
Perfekt utflykt för barnfamiljer eller ja för alla för vem behöver inte lite frukt och grönt och att få skratta lite?
Ja jag vet att jag ska dit igen!

Men deras rabarber tänker jag då inte göra någon paj på. haha

DSC_9204

1 kommentar

  1. Haha, den rabarbern var lite speciell men det kan nog vara en god paj men kanske inte som efterrätt utan mer som tillbehör. Ser så mysigt ut, får jag skriva upp på Sverigeutflyktsmålslistan, för det blir ingen dagstur dit direkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.