Det är synd om mig

DSC_9953 DSC_9956

Idag har jag varit sängliggandes, tröttheten har varit enorm och jag har haft en sjukkänsla i hela kroppen. Det är synd om mig, jag har fått ligga hemma själv och ingen har tagit hand om mig. Buhu
Skämtåsido, minns nu hur skönt det var när någon passade upp en när man var sjuk? Någon som kom och kände på pannan, kom med varm hyllesaft, puffade kudden och satt på sängkanten en stund. Att vara ompysslad är en härlig känsla. Det är jobbigt att vara förälder när ens hjärtegull är sjuka men oj vad det är skönt att få vara den som kan ge omvårdnaden. Som tur är så är det inte barnen som är sjuk nu iaf, det är synd om mig ju.

DSC_9951 DSC_9949

Problemet med att vara sjuk och inte orka något är att funderingarna rullar flitigt, jag blir tokig på den här situationen att inte kunna göra något. Jag vet ju hur jag vill ha min framtid men eftersom jag har avgångsvederlaget så får jag inte göra så mycket om jag inte vill riskera A-kassan och det vågar jag förstås inte göra. Så om det är någon som har ett jobb till en serviceminded, glad, engagerad och rackarns trevlig kvinna i sina bästa år så hojta till! Jag säljer mig till högstbjudande eller bästbjudande. haha
Jag har iaf beslutat mig för att lyssna på Annika och jobba med att ge service, Annika brukar ju oja över hur serviceminded jag är. I aim to please
Drömmen är att få jobba med service på deltid så jag har tid och möjlighet att utveckla mitt företag eller ja blivande företag för än får jag ju inte gör mer än att tänka på det. Tänk att kunna jobba 75% med möjlighet att jobba hemifrån och ha möjligheten att få en något så när stressfri morgon med pojkarna, kunna träna på lunchen och ändå kunna hämta pojkarna innan fritids stänger. Det är en dröm! Nej det är inte min dröm, det är min framtid för jag ska make it happen!

Just nu får ni gärna hålla tummarna för mig för jag har sökt två jobb i Hässleholm som skulle kunna vara första steget på min framtid. För er som inte vet så är Hässleholm en liten stad med massa att erbjuda och det bästa är att det är 15 minuter bort med tåg. Jag vill jobba i Hässleholm, jag kan tom tänka mig att flytta till Hässleholm. Så snälla håll tummarna för mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.