Det är upp och ner

Det är upp och ner här hemma, stökigt överallt. Eller nej inte överallt för jag har överkompenserat i köket så där är det tipptopp.
Det är upp och ner

Nu är iaf sängen nere, vårt sovrum är ganska klart nu. Sovrum och sovrum det är mer en sovalkov bakom bokhyllor med byrån under trappan. Det är inte något romantiskt sovrum, det är ett utrymme där man går igenom för komma upp till pojkarna, till kontoret, till klädkammaren och till mitt älskade lilla badkar. Men jag har hellre ett sovrum där än ett rörigt ställe där allt bråte (läs tidningar som ska läsas, papper som ska sorteras och urklipp som ska sparas osv) samlats dvs på mitt skrivbord, nu kan jag inte göra så längre för nu delar jag skrivbord med Alfred tills vi har byggt ett stort skrivbord där alla mina tre nördar kan sitta och spela eller ja Kärleken spelar inte så mycket men han får hjälpa gossarna en del. Age of Empire, precis som deras morbror spelar.
Det är upp och ner Det är upp och ner

En rosenbuske blommar i år, en har dött och två blir gnagade på av vad jag misstänker är av rådjuren. Jag älskar att kunna gå ut i trädgården och klippa till några rosor för att förgylla hemmet, i år tar jag in lite extra lavendel istället när rosorna är få. Alla hem blir vackrare och mer levande med blommor som förgyller och det behöver inte vara stora dyra köpta buketter. Ta in en del av sommaren och njut!
Det är upp och ner

Natten är här och jag borde sova men jag är inte trött, jag har semestermood trots att ingen semester är i intågande. Jag vill sitta på altanen långt in på småtimmarna och prata med Kärleken, jag vill titta på serier på Netflix tills jag somnar av utmattning och vaknar stel i kroppen efter sovit i soffan, jag vill ta dagen som den kommer och inte styras av möte och arbete. Jag vill vakna av solljus och fågelkvitter, jag vill doppa mig i havet och köra fötterna ner i sanden. Jag vill ha lediga dagar och njuta av livet!
Men imorgon är det måndag och jag ska till sista mötet med min coach, Kärleken ska jobba och barnen ska till förskola och fritids. En helt vanlig icke-ledig dag alltså.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.