Det går bra för mig nu

  Andra morgonen utan pojkarna hemma vaknade jag flera gånger men somnade om precis lika många gånger. Nåja jag sitter på tåget nu så jag kommer inte försent idag iaf. men de där lugna och sköna morgnar som jag drömmer om  känns långt borta. Så blir det väl när man har en ackumulerad sömnbrist antar jag. 

Både igår och idag är där barnfamiljer med, stora picknickkorgar är med och barnen är förväntansfulla. Jag kan inte låta bli att fundera på vart de ska. Kan det vara Sommarlovsmorgon som är målet? Jag har fundering på om jag ska åka dit med pojkarna nästa vecka. Har någon av er varit där? Är det lönt att åka dit eller får man inga bra platser?  Haha! Jag hade rätt, det ena barnet sa precis jag undrar när Sommarlov börjar de måste ju bara vara på väg dit! Får nog höra med Frun om hon och hennes grabbar vill följa med. 

Men först ska min smoothie drickas upp och arbetsdagen ska göras. Sen är det bara 2 arbetsdagar kvar innan semester i 5 veckor. WooHoo

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.