När längtan blir för stor

DSCN0638Ibland blir längtan efter landet allt för stor. Tack och lov så har jag nära till landet eftersom svärfar och bonusÅsa bor på gård. Igår var vi på landet hos svärfar och njöt. Vi mår gott där allihop, Sid springer fritt, jag får andas lantluft, barnen får mysa med alla djuren och Kärleken kan få kivas med sin syster lite (ja bror också men det är sällsynt att han är hemma nuförtiden).

DSCN0609 DSCN0612 DSCN0628 DSCN0630De små kisungarna har blivit lite större men är fortfarande lika söta. Det var svårt att lämna de igår, jag skulle lätt kunnat ta med mig en hem.
DSCN0618

Sid tyckte också väldigt mycket om de. Puss puss, mitt på nosen!
DSCN0643 DSCN0641 DSCN0670

Hästarna var som vanligt nyfikna och trodde nog att vi kom med något gott.
DSCN0645 DSCN0648 DSCN0677 DSCN0649

När jag kommer till svärfars så tänker jag alltid på min barndom, en gammal traktor, traktorvägar, klöverdoften, trädgårdsland och alla dofter som väcker minnena till liv. Tänk vilken fantastisk barndom jag har haft!
DSCN0672 DSCN0665

Både storken och gladan tycker om när svärfar har slått gräset. Jag förstår dem, det doftar sommar!
Jag vill bo på landet!

2 kommentarer

  1. Åh, dem där barndomssomrarna! När man (jag) åkte hem till nån på landet och hoppade i höet, letade efter och gosade med kattungar.. Sen åkte man hem och tjatade sig blå efter en egen katt 🙂 Man längtar allt!
    Eller när man blev passad av nån av pappas (kyrkans) tonåringar på en gård och satt mellan korna och slog ihjäl fästingar så det skvätte om det.. 🙂
    Och smultron på strån.. Nu vill jag ha sommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.