Det går bra nu

  
Alfred det lilla grynet mår rätt så bra. Han har ont i foten och hoppar fram på ett ben men han har iaf inget benbrott och ingen spricka. Han får vara hemma denna veckan och bli uppassad.  

 Jag var hos företagshälsovården idag, min ordinarie läkare vill att jag går dit. Jag går gärna dit för Runa, min dr, är en klok kvinna. Efter mötet med henne kände jag mig full av hopp om framtiden, en framtid som kommer ta mig närmre min dröm. Vad är då min dröm? Jo jag drömmer om att flytta ut på landet där jag kan köra fingrarna i myllan och skörda det jag sår. Jag drömmer om ett tempo som är tillåtande och förlåtande. Jag drömmer om doft av kanelbullar och ljudet av barn som leker. Jag drömmer om kvantitetstid framför kvalitetstid. Jag drömmer om läxböcker på köksbordet, skokaos i hallen och skitiga glas på skrivbord. Jag drömmer om ett annorlunda liv än det jag har idag. Jag drömmer om ett liv där jag gör skillnad på jobbet. 

Ett steg i taget är vägen dit och första steget är redan taget.  

 

2 kommentarer

  1. Du är ju för rolig ;). Läxböcker på köksbord, skokaos i hallen och smutsiga glas/kaffekoppar (som maken ställer på oförklarliga ställen) återfinns här hemma varje dag. Inte det minsta charmigt, tro mig :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.