Aldrig mer!

Idag hände sånt som inte får hända, man tror man gör något bra och sen blir det bara fel. Det gör ont i mitt mammahjärta och jag bannar mig själv något otroligt.  

   

Alfred satt på min pakethållare för att Filip och Vincent skulle få cykla tillsammans trots att det blev tokigt med Filips cykel. Så oerhört korkat av mig för jag har ju ingen barnsits längre. Jag har ju själv åkt så många gånger som barn och ser det som något varje barn ska få uppleva för det är speciellt. Jag kan bara säga aldrig mer! Alfred fick in hälen i hjulet och nu sitter vi här på ortopedakuten och väntar. Han är så tålmodig min lille prins, först fick vi vänta 1,5 timme på Vårdcentralen och nu har vi väntat 25 minuter här. Tur att vi har iPhones och Netflix! 

 Min älskade unge 

5 kommentarer

  • Det var en rejäl stukning och skrapsår. Väldigt skönt att det inte var värre. Tror det kommer ta längre tid för mitt lilla kaninhjärta att läka. Usch och fy vad jag mår dåligt. 🙁

 1. Åh så skönt att det inte blev värre iallafall!!! Har kompisar som gjorde samma nu i sommar och hela hälen (barnet hade foppatofflor) åkte typ av. Opererad direkt och var gipsad i 6 veckor nu i sommar…? Dom skjutsar inte heller nånsin på pakethållaren i framtiden!!!? Kram till er alla!!!

  • Nä fy va hemskt! Hoppas föräldrarna är snällare mot varandra än vad jag är mot mig själv och att barnet mår bra trots gips.
   Kram

   • Gipset är av och allt är bra! Försök att inte klandra dig själv!??? Ibland bara “gör man saker”, du vet ju att det aldrig kommer att hända igen!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.