Det rullar på

Vi har fått två nya bloggare till portalen. Välkommen Emilie & Riikka! Nya bloggare betyder en del arbete fast mest för Kärleken för det är han som får sitta med det tråkiga tekniska, jag gör mest det roliga som nya headers och så men Emilie och Riikka har gjort sina fina headers själv. Det är kul när det rullar på med nya bloggare, vi har på 6 månader fördubblat antalet bloggare på portalen. Vi är så glada och tacksamma för våra bloggare! Det var en låtseomdetgår-dröm att starta en bloggportal och det nu är det riktigt kul, nästan så jag tycker det är roligare att planera kring portalen än att blogga men bara nästan.
DSC_9657

Idag har jag mest legat i soffan och smsat med Jenny, vi har båda många tankar som måste ut t.ex. om Jenny skulle gå ut och handla innan eller efter SATC, om jag skulle handla bröd eller baka egna, varför brittiska hus har så hemsk planlösning och varför i hela friden de är så galet kära i sin heltäckningsmatta. Ja sånt där diskuterar vi ingående över sms. haha
Jag har väl iofs underliggande tankar som jag inte vill låta komma upp till ytan, imorgon är sista dagen med 100% sjukskrivning för på måndag är det dags att åka till jobb. Det är verkligen med dubbla känslor kan jag säga. Men först ska jag ha en skön fredag och ha en härlig helg med familjen, det är som det är och framtiden vet vi ingenting om.DSC_9669

Nu ikväll fick jag ett långt sms från en föräldraledig kollega, foto på hennes söta Eddie och Emma. Jag säger ofta att mina barn har blivit stora men när man ser hur stora andras barn har blivit så inser man verkligen hur snabbt tiden går. Jag som tyckte det var nyss som Sanna förstod att hon var gravid med Eddie och åt oftare än vad hon brukar göra, ett under att hon inte ät upp utbildningsmaterialet. haha
DSC_9677

Jag måste säga att jag har världens sämsta närminne! Jag har ju glömt baka bröd! Nåja det är väl bara till att kavla upp bröden och slänga ihop en limpa. Jösses vem bakar kl 21 på kvällen? Jo den förvirrade. haha

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.