Det som gör gott ända in i själen

Det finns saker som får mig att må så där innerligt gott. Saker menar jag nu inte personer. Som ni vet så älskar jag att fotografera och det är en av sakerna som får mig att må gott. Att vara nära blommor är en annan sak som får mig att må gott.

20130619-164248.jpg

20130619-164640.jpg

20130619-164650.jpg När jag kan kombinera de två sakerna så mår jag riktigt gott.
Musik är en tredje sak som får mig att må gott. Att få sjunga med, att ta ett danssteg, att få njuta av texten.

20130619-165326.jpg Tänk att på väg till jobb kunna kombinera de tre sakerna som får mig att må innerligt gott. Då vet jag att dagen blir bra!

8 kommentarer

 1. Jag älskar också att fotografera men jag tycker det är så himla jobbigt och tidsödande att ladda ner kort till datorn, redigera dem och sedan lägga ut dem. Så det blir mest mobilkameran, med USEL kvalitet som reslutat på de bilder som läggs ut (har en privat familjeblogg med massor av bilder på barnen och mor- och farföräldrar är ju glada oavsett kvalitet men jag tycker det är lite trist).

  Vill t ex gärna vara med i Fototriss men hittar inte tiden riktigt.

  Och jag vet egentligen inte vad jag ville säga med detta inlägg annat än att jag tycker du tar väldigt fina bilder OCH jag är imponerad över att du lyckas få ut dem.

  • Du är söt du! Tack så mkt för dina ord!
   Den sista tiden har tiden inte räckt till utan de flesta fotona är tagna med min AjFån. 🙂

   Men du vad är Fototriss? Låter kul! Till me more!

   Ha alldeles underbar dag!
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.