Det stora vemodet

Jag vet inte om det är sömnbrist. Jag vet inte om det är semesterlängtan. Jag vet inte om det är vädret. Det jag vet är att det stora vemodet rullade in i dag och jag vill ta på mig tjocka koftor, mörka jeans, boots och dricka en värmande kopp te. All sommarkänsla är som bortblåst och jag känner mest att allting är fel, kläderna på kroppen, frisyren, hårfärgen, hemmets inredning ja allt. Jag kom till och med på mig själv att nynna på julsånger och helt glömma att sommaren ligger framför oss.

Ja det stora vemodet rullade in och nu ska det stora vemodet följa med till sängen.

 

2 kommentarer

  1. Det måste ju bara vända nu, vi behöver sol och värme!
    Hoppas vemodet är som bortblåst idag och att du möts av solen när du vaknar.
    Johanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.