Idag är det en typisk måndag

Jag vet att det är tisdag idag men det känns som en typisk måndag. Det var omöjligt att stiga upp när klockan ringde, huvudvärk som bultar, rygg som krånglar, trött som en gammal sengångare och två lika trötta barn jodåsåatt måndag it is.
Idag är det avslutningsdag på den gräsliga bokföringskursen så nu ser jag framemot (yeah right) en dag med två revisorer som tycker att det här är skitkul vilket gör att dom ler en gång på åtta timmar. Revisorer, ungefär lika kul som det låter.

Jag har förresten kommit fram till att det stora vemodet rullade in p.g.a. vädret. Jag har min höstblues nu helt enkelt. Jag vill ha stora halsdukar, tjocka koftor, gummistövlar och raggisar, allt för att matcha mitt humör.

Snälla solen och värmen kom tillbaka till oss!

20120626-071113.jpg

2 kommentarer

  1. Weird… Jag har också en sådan dag. Vill inte. Ont i huvudet redan när jag vaknar och bara såååå trött…
    Krampåre!

  2. Här är en till som vaknade med skallebank :/ Inget är kul idag…men det kan bero på ett visst möte i morgon, tror jag iaf.
    *kram*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.