Det var bättre förr

DSC_4804 DSC_4806 DSC_4810 DSC_4812 DSC_4817 DSC_4818Det känns som att allt var vackrare förr. Husen var vackra och kändes inte så strikta och hårda som dagens hus. Bänkarna känns gjorda med omsorg inte masstillverkade. Någon har lagt ner tid, kärlek och hårt arbete i sakerna och det lyser igenom. Jag vill ha mer gamla ting i mitt hem! Det ger känsla till hemmet och det ger en värme som inte nya ting kan ge, dessutom så är det mycket bättre för miljön!
Jag funderar på att göra ett eget matbord men jag vill använda mig av gamla brädor, undras om man kan handla gamla brädor någonstans. Får slänga ut en fråga på FB och se om någon av mina vänner där har gamla brädor liggandes till ingen nytta. Om någon av er vet något om gamla brädor så hojta gärna till!
(ja jag har försökt googlar men jag hittar bara massa snyggt man kan göra med gamla brädor inte var man köper de)

2 kommentarer

  1. Det var nog verkligenvackrare förr, allt känns som det var mjukare och inte frambringade samma stress som jag tycker mycket gör nu!

    Har du någon sådan lokal köp och sälj-grupp på facebook? Jag fick tag på lastpallar tack vare en sådan 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.