Det var längesen

Imorse kändes det helt avslappnat. Det var helt okej att snooza lite längre än jag borde. Jag hann ändå med mer än jag brukar.
Kärleken skjutsade mig upp till tåget och sen stod jag och väntade på tåget. Inte halvspringa för att komma med tåget utan verkligen vänta trots att tåget var i tid.

Ja det är härligt att vara barnfri sådär mitt i veckan! Jag saknade inte barnen igår, ett litet sting kändes i hjärtat när jag skulle sova för jag kunde inte titta till dom. Det är otrolig vardagslyx att inte behöva stressa till förskolan, inte behöva peppa och tjata hela morgonen, inte behöva skiljas i tårar ja det är helt enkelt vardagslyx att få hjälp med vardagspusslet.
Vardagspusslet är tydligen för mycket för mig nu, jag hade totalt glömt bort att skicka med blöjor till Alfred. Tur att mina föräldrar är förnuftiga människor som känner sin dotter. Tack mor och far! Förlåt mor och far! Alfred, kan du inte bara lägga blöjan?

Idag njuter jag de luxe för det är klackar på skorna vilket jag inte brukar kunna ha för jag är ingen Charlotte Perrelli som springer bättre i klackskor än i gympaskor. Nä barnvagn och hög klack är ingen bra kombination med denna Emman.

Men idag känner jag mig nästan som mitt gamla jag.

20120905-071459.jpg

20120905-071532.jpg
Sist jag träffade Tindy fick jag världens sötaste väskprydnad. Ursöta! Idag hann jag byta väska så kärleken fick hänga på handskarna. Vardagslycka!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.