Det var så roligt, jag måste skratta

Alltså livet är för kort för att bara bära svarta klänningar! Färg gör mig glad! Färg är kul!

20130508-072733.jpg
Så med håret i en käck frisyr á la tidigt 90-tal, gummistövlar och en turkos- och lilablommig klänning är jag redo för jobb och avtackning idag.
Jag skrattar när jag ser mig själv i spegeln och det är bra! Tänk att kunna bli så glad över att se sig själv! Lysande ju! Om vi ses idag så hoppas jag att du också skrattar när du ser mig! Färg är kul!

5 kommentarer

  1. Älskar klänningen! Och kombon med mummitövlarna gav mig dagens (andra) leende.
    Dagen har börjat bra 😀
    Puss!!!

    • Tack gumman! Nej det var inte min avtackning, än ett tag stannar jag kvar på jobbet. Det är 7 kollegor som slutar på min avdelning och går vidare till andra avdelningar i annan region. Sjukt sorgligt, jag kommer sakna de så enormt mkt.
      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.