Det var så roligt jag måste skratta

Alltså imorgon är det maskerad och jag har köpt tillbehören idag. Varför har jag aldrig gillat maskerad förr? Det är ju hysteriskt roligt! På Buttericks finns det ju hur mkt som helst och så farligt dyrt är det inte heller.

IMG_5834.JPG

IMG_5833.JPG
Jag bjöd kollegorna på ett fredagsskratt innan vi stängde butiken. Extra kul att se Jessikas min eftersom den stackaren pratade i telefon. Haha

IMG_5848.JPG

IMG_5845.JPG

IMG_5840.JPG

IMG_5843.JPG
Ah så söta mina små gubbar är. Förr ville Vincent absolut inte klä ut sig men nu, tack vare Viktoria och Filip, så tycker han att det är jättekul. Tror jag får köpa lite maskeradkläder till honom i födelsedagspresent.

Sen sitter jag och funderar på grön eller brun. Grönt är skönt men brunt är ju dock ändå alltid brunt.

IMG_5851.PNG

IMG_5850.PNG
Jag tror jag gillar den bruna mest. Eller nä den gröna. Eller nääää eller?

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.