Att snart ha helg

Jag har lite svårt att förstå att det redan är fredag imorgon. Vart har denna veckan tagit vägen liksom? Ja jag klagar absolut inte för jag behöver helg och jag behöver få något nytt att fotografera och det lär jag få i helgen. Jag ska få träffa Conchita Wurst mindre kända syster Hassa. hahaha
Jag ska ha en dejt med fars garderob och se om jag kan hitta en riktigt ful gammal gräsgrön slips som lille far hade på 70-talet, jag ska leta efter en hårlös peruk imorgon och sen ska jag öva på att vara elak förlåt brutalt ärlig. haha Det ska bli så sjukt kul att gå iväg på en fest iklädd ett par shorts, skjorta och sköna rejäla skor. 

Men först ska vi ta fredagen, dagen då skolpojken (hoppsan det får jag inte kalla honom ju, han vill kallas för Vincent för det är ju det han heter, sötnöt) vill ha skjorta på sig och nya byxor. Min lille pojke som inte är så liten längre.

DSC_2213 DSC_2226 DSC_2240 DSC_2322

5 kommentarer

  1. Det är alldeles för sen och jag borde lägga mig, men jag ville ändå skriva en kommentar och säga hej! 🙂 Läste ditt inlägg om amningshjärna – jag har en jag med fast jag inte ens har några barn, hahaha 😉 Kram på dig!!

    • Hej! Kul att du har hittat till lilla mig. 🙂
      Ja någon har ju redan haft oförskämdheten att påstå att det har med min ålder att göra. Pyttsan jag är ju bara 26 eller nä vänta 42 eller när 34 var det ju eller?! Haha Finns nog viss risk att min hjärna är lite trött bara.
      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.