Det visste jag inte

Vincent; Mamma är Vicces mammaWoaaaw*.
Jag; Här är inga Woaaw
Vincent; Jo mamma är Vicces mammaWoaaw!
Jag; Är jag en Woaaw?
Vincent; Kom mammaWoaaw!

Okej för jag har lite för mycket former. Okej för att jag börjar bli gammal. Men att jag skulle vara så stor och så gammal så jag är en utdöd dinosaur visste jag inte. Tack för den Vincent!

*Woaaaw sägs med en rytning och är något som Vincent började med sedan han fick se IceAge3. Jätterolig film och Vincent skrattar gott åt den men den har satt djupa spår i vår vardag. Det finns tydligen massa *woaaaw* som vi inte kan se men Vincent kan. T.ex. så finns det *woaaaw* i hans rum på morgonen så han kan inte gå upp själv utan måste bli buren över bilmattan. Det finns *woaaaw* i havet så man kan inte bada utan måste sparka/skvätta vatten istället. Och nu då är tydligen jag då också en *woaaaw*…
Ja jag vet man ska inte uppmuntra ett barn till att säga *woaaaw* utan lära ut att det heter dinosaur. Försök ni lära ett barn säga D I N O S A U R när “alla” vet att en dinosaur låter just *woaaaw*.

Nu ska denna stora och utdöda dinosaur sätta sina barn i röda faran. Vi ska handla kött så dinosauren inte äter upp små gnälliga och trotsiga barn.

 

*WOAAAW*

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.