Doftar ljuvligt!

20120930-210712.jpg

Jag tycker väldigt mycket om att städa. Bäst är det att städa när jag är ensam hemma, ensam och med härlig musik på hög volym måste ju kunna skråla med. Men så var det inte idag. Idag hade vi stökhjälp, ja precis stökhjälp inte städhjälp. Allt vi städade stökade barnen upp och lite till.
Men nu doftar hela hemmet gott och nästa lite juligt som det blir när man använder Maison Belle. Det är så skönt att slippa använda handskar och ändå inte torka ut händerna och på så sätt bjuda eksemen till bords. Störtskönt!

Nu blir det en välförtjänt vaniljlatte!

4 kommentarer

  1. Åh, vad jag önskar att jag tyckte det var kul att städa! Vill ha det rent o snyggt (vem vill inte det), men tycker det är så tråkigt att städa!

  2. Idag har det varit totalsanering av sovrummet. Dammtorkat allt och skurat golvet. Nya gardiner, överdragen till bäddmadrasserna tvättade, nya kuddar och täcken med rena lakan. Ser fram att komma hem och krypa ner i fräscht rum. <3 Bara jobba 1 1/2 timme till.

  3. Härligt med nystädat!! Det var min plan med för gårdagen. Men som sagt det tar lite tid med två som stökar upp! Vi har fixat om lite på barnens rum med hyllor o lådor mm så det ska bli roligare att vara där. Det blev det nog för som de leker nu!

    Ja, det är väl bara o ta nya tag nästa helg! Alla grejer är ju (än så länge) på rätt plats!

    Och deras garderober rensade. Shit vad man är lång när man är fem år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.