När oktober kom

20121001-065548.jpg

Oktober är här. Nu går det inte längre att säga att det är sommar. Oktober gjorde sitt inträde med mörker och regn. Nu är dagarna snart här, dagarna då det är mörkt på morgonen på väg till jobb och lika mörkt på kvällarna på väg hem. Dagarna då svenska folket blir stugsittare. Dagarna då ljusförsäljningen dubblas. Jag gillar’t!

4 kommentarer

  1. ja hösten är verkligen här för att stanna! Håller med dig, jag gillar det jag med och överdoserar stearinljus i stora doser 🙂

    HöstKramar

  2. Se då till att ta ljuspartyt en dag jag är ledig för jag vill osså vara med! (gärna den vecka då jag är ledig på helgen)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.