Emma-stämpel på den

Ja jag gick iväg till jobb idag. Ryggen är bättre, om jag inte lyfter något, inte har klackar på mig, inte sitter för länge och om jag biter ihop lite. Så jag är frisk alltså. Höhö

Jag är imponerad och förvånad idag. Skånefuckingtrafiken var inte mer än tre minuter försenade idag. Men jag var givetvis ute i god tid ändå. Det är ju bra när man kommer till Helsingborg och inser att jag har ingen aning om vart Skatteverket bor här. Så himla typiskt mig! Tur man har AjFånen med sig så man kan nyttja Eniro. Så nu blir det en liten promenad och jag hoppas verkligen att den inte tar mer än 30 minuter för då blir jag försenad. Men det är bara att le och säga att ja det är en typisk Emma-dag.

Men vet ni vad gott folk? Det är fredag!!!

20121207-081226.jpg

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.