Jag har aldrig…

20121206-200858.jpg

…bakat pepparkakor så fort!

20121206-200852.jpg
Jag har invigt mitt plåtställ som jag köpte på Gekås i lördags. Funka hur bra som helst, smidigt.

Vi fick ett paket färdig pepparkaksdeg med vår matkasse från CityGross. Kärleken rynkade på näsan och sa köpt deg, jag vill göra egen. Jag håller med honom, absolut, men jag har inte hjärta att kasta en pepparkaksdeg bara för att den inte är hemmagjord. Nä det fick bli skurna pepparkakor som vi kan mumsa på till kvällsprogrammet så får Kärleken baka pepparkakor med pojkarna till helgen.

Nu ska jag ta mig en pepparkaka!

4 kommentarer

  1. Vad fiffigt! Flera på en gång, gillar!

    Köpedeg går ju alldeles utmärkt. De brukar vara goda. Här har jag inte hittat utan gjorde själv. Nu kan jag inte sluta äta degen! Det blir inget gräddat. Så typiskt mig 😉

    Vad gott det ser ut!

    kram och tack för din rara hälsning

    Lotta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.