En barnfri dag

Idag fick jag och min vännina Anna en barnfri dag. Vi dumpade de tre grabbarna grus med Kärleken och sen for vi iväg. Vi skulle bara till IKEA men passade på att gå en runda på Emporia när vi ändå var så nära. Vi gick in i affärer och tittade på vackra plagg från HunkyDory, underbara väskor från MarcJacobs och höll andan inne på Lexington. Sen suckade vi djupt och gick in på Cubus istället. haha
Efter en fika på Espresso House så begav vi oss till IKEA, ja inte var vi färdigshoppade inte.
Det var med många önskesuckar som kom över våra läppar inne på IKEA. Både Anna och jag vill göra om våra hem. På köksavdelningen så strök vi fingrarna över köksbänkar, provade kranar och planerade köksluckor. Vi har väldigt lik smak Anna och jag så vi gav varandra många goda idéer.

DSC_1379 DSC_1381
Med hem fick tre tavellister, två småskålar, gardiner, två dörrmattor och givetvis tulpaner, vita förstås, följa med.

På Emporia hittade jag en grå stickad klänning som jag letat efter och en bok men det tar vi kanske mer om en annan gång.

Nu borde jag sova för längesen men bättre sent än aldrig heter det ju.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.