God fortsättning!

Ja så var alltså 2013 borta och 2014 här. Jag känner mig gammal när jag känner att jag inte hinner med när åren går. 2014 tvåtusenfjorton 2 0 1 4?! Är det så här det är när man blir äldre? Att man tycker att tiden rusar iväg, att man måste tänka till innan man vet hur gammal man är, att man tycker att det är viktigt med riktiga vinterskor och att man absolut inte vill frysa. Ja jösses jag säger då det, det går utför. Haha

Nyårsafton firade vi in hos svärmor och bonussvärfar. Jag önskar jag kunde skriva att det var lugnt och avslappnat men med två uppspeedade huliganer som väntade på raketerna så var det inte särskilt lugnt eller avslappnat. Fast bortser man från att barnen fick lov att vara barn så hade vi det himla härligt. God mat som alltid hos svärmor och gott vin.
DSC_0972 DSC_0975 DSC_1010

Hos svärmor var julen kvar lite mer än vad den är här hemma men julgranen fattades även där. Synd för svärmor och jag har delar passionen för stora julgranar.
DSC_1016 DSC_0986 DSC_0980
Svärmor hade dukat fint i just de färger som jag tycker är nyår dvs. vitt, silver och lila. Så stilrent och vackert.

Ja det var ju väldigt passande att jag kom med tulpaner till svärmor (hon fick en likadan bukett som jag köpte till mig själv) eftersom hon hade dukat med just tulpaner. Underbar blomma!
DSC_1040 DSC_1035
Efter god mat ville grabbarna ha lite underhållning, thank you God för grodan och AjFånen! Vem som var mest intresserad är en tolkningsfråga. haha
DSC_1120 DSC_1127
Sen kom tolvslaget och jag skulle avfyra min kamera. Jag hade gett mig den på att jag skulle lyckas ta något bra foto, ja ni får ju själva avgöra vad ni tycker men jag är nöjd. Ni hittar fler foto här. Givetvis kan det blir bättre, det kan allt, men det är ju det som är så bra med nyår – det kommer igen. Bilden till vänster är helt oredigerad.
DSC_1197 DSC_1217
Givetvis skålade vi in nyåret. Vi skålade i champagnen som jag fick av mina kollegor i SU på min sista arbetsdag där. Riktigt god champagne, rekommenderas!

DSC_1202
Ja någon skålade i Coca men för 2014 kanske ett mål kan vara att han inte ska behöva göra det nästa nyår?!
DSC_1223
Stackars lille Rocky var så skotträdd så han försökte krypa in i matte. Stackars lille hund. (vi sköt inte själva, vi bara tittade!)
DSC_1226
Fler var trötta och det nya året hade firats in så vi begav oss hem.
Det blev en nyår helt i min smak!

2 kommentarer

  1. Ja, någonstans skulle man vilja stanna tiden eller åtminstone få den att sakta ner!
    Jag är en “hossa” på att hitta nya bloggar men har följt dig på Instagram ett bra tag och nu äntligen har jag hittat in här hos dig! (jag får skylla på åldern eller nåt…;)
    Ert nyårsfirande ser ut till att ha varit riktigt angenämt:)
    Kram från Fiona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.