En fin söndag

Idag har jag haft en fin söndag. En lat söndag som jag stoppar in i minnesskålen för att plocka fram en regnig höstdag.

Jag åkte på en liten shoppingtur i Höör med Fridalalalala. Vi skulle egentligen bara handla mat men så tog vi en runda inom en klädesaffär i Höör och sen även ett litet besök på SmartBuy i Höör. SmartBuy är ju inte direkt känt för sin kvalité på varorna men det är kul att gå där så det blev en fin lykta till sovrummet (har planer på hur sovrummet ska bli mer ombonat, romatiskt och dovt så jag samlar på mig lite när jag finner det) och några värmeljus. En lykta som kostar 80 spänn är ju ett fynd oavsett om den inte håller mer än ett år. Hehe

Ikväll fick vi besök av fina familjen Grönberg, min fina Nellispellis med familj (TulleMulleGurkeSnurkeLurkan min fattades men när man är 15 år är det inget kul att följa med hem till gamla tant Emma). Alfred fick ännu mer kakor, Vincent fick busa med Zebbe och jag fick mysa med min lilla docka.

En fin söndag. En lat söndag. Jag stoppar den i minnesskålen och tar fram den en regnig höstdag.

20120729-231657.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.