När alla sover

Det var svårt att resa sig från sängen idag men det var tvunget för jobb väntar. En veckas ØD:ande och sen tre veckors semester till. Även om det var svårt att stiga upp i morse så har jag inte på något sätt jobbångest. Det är en vecka som går snabbt och det händer, för mig, stora saker på ØD. Min foto, mina foto ska upp på väggen! Även om det bara är i den delen av lokalen som inte är kundbesökt så är det stort för mig. Det är aldrig någon mer än jag som förstorat, ramat in och satt upp mina foto. Jag tar inga fantastiska foto som används på hemsidor eller i magasin men jag har ett gäng kollegor som är uppmuntrande och ohh:ande nästan på samma sätt som föräldrar är. Det är kul och rörande.
Det ska bli kul att se mina foto på väggen, helt enkelt.

Idag är jag lite högre än vanligt. Jag når nästan upp till er andras nivå och kan se världen på ert sätt. Kul, annorlunda och sjukt jobbigt att cykla på för låg cykel.
Platåpjucks is da shit! Höhö

20120730-073542.jpg

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.