En gång i månaden?

Nä det ställer vi verkligen inte upp på! Nu var det exakt en månad sedan barnen var magsjuka och igår var det dags igen. Eller jag vet inte om det är magsjuka eller något annat. Det blev bara ett sängbyte igår och sen vart det liksom inte mer. Så nu spånas det friskt. Smitta på fsk? Ätit något han inte tålt? Ätit för mycket? Ätit för lite? Ja det kan ju vara precis vad som helst. Tycker så synd om honom för han var så förvirrad när jag väckte honom för att ta honom till duschen. Usch vad han blev arg och ledsen på mig, särskilt när jag var tvungen att duscha hans älskade Ompe (Långben-gosedjur) också. Stackars barn! Jag har ett minne där jag vaknar av att far håller mig på raka armar i duschen och mor duschar mig i iskallt vatten, det var det ju förstås inte men det kändes så. Mitt nya fina nattlinne hade jag fortfarande på mig. Jag minns fortfarande hur arg och ledsen jag var för att jag inte kunde ha på mig det när jag skulle sova igen.
Idag är båda barnen hos mormor & morfar, jag kan ju inte vara hemma med barnen denna veckan för jag håller min sista kurs för vårterminen idag och imorgon. Tack gode Gud för att mina föräldrar är fantastiska och alltid finns där för oss och för barne

20130307-070424.jpg

20130307-070535.jpg

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.