En helt vanlig lördag

Idag har varit en sådan där dag som alla småbarnsföräldrar har mardrömmar om. Ni vet sådan där barn som man hör trotshistorier om, sådana barn som ligger på golvet i affären och sparkar, bankar i golvet och skriker. Sådan har Alfred varit idag. Som stolt storebror har Vincent tagit sin roll på största ansvar. Och vad är det då för roll man har som stolt storebror när lillebror beter sig som om kläderna var fulla av pissemyror? Jo rollen som första tetnisse förstås! Vad mitt blodtryck var när vi körde hemåt vill jag inte ens gissa mig till. Jag måste varit högröd i huvudet och helt svarta ögon. Sett ut som en frustrerad kvinna helt enkelt.

20130629-215601.jpg
Så jag bestämde mig för att laga en god middag till familjen.

20130629-215649.jpg
Grillade kotletter med potatis och gräddsås med inlagd slanggurka och grillad sparris och snackspaprika. Gudars så gott!

20130629-215824.jpg
Jag kände att jag behövde något riktigt gott att dricka till middagen så jag tog en Astrakan cider från Fuffeland. Jag gillar att kunna handla en riktigt god dricka, som passar till maten men som inte är läsk/vatten, på lilla Konsum i Höör. Cidern är visserligen bara en 2,2:a men det räcker. Förbaskat god cider. Bra gjort Fuffe!

20130629-220225.jpg
Att göra något gott och fint på den dagen då vi förtjänar det som minst är att glädjas maximalt.

Nu ska jag sjunka ner i soffan och äta några lakritsbitar. Är det fredag så är det!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.