Nu tar åldern ut sin rätt

Idag känner jag mig gammal. Vi gick och la oss innan kl 22 en fredagskväll!!! Jag var så trött att det gick bara inte att vara vaken längre. Så imorse vaknade jag givetvis strax efter 6 men nä minsann att jag stiger upp vid sextiden en lördag bara för att. Nej nej. Tvingade mig själv att somna om bara för att bli väckt av den store gossen en dryg timme senare. Så nu sitter vi i soffan och har det gott medan resten av familjen snarkar ikapp där uppe.

En vaniljlatte och Andreas Lundsteds bok är inte alls en dum början på dagen.

20130629-082813.jpg

Min store gosse är inte så liten längre.

20130629-082859.jpgHan har lagt beslag på grodan och spelar Angrybirds och Flow. Lille godingen!

Ute faller regnet tätt och jag ser min trädgårdsdag försvinna. Men det gör inget för jag har tid att göra det nästa vecka för då jag jobbar jag korta dagar. Jag tänker inte lägga energi på att vara sur på vädret för vädret kan jag ändå inte gör något åt. Det går bli en mysdag idag istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.