En hoppa-och-skuttabild

Lingon gör då och då hoppa-och-skuttabilder och jag har länge blivit rysligt avundsjuk, så till den milda grad att mina öron har blivit gröna. Jag vill ju också kunna! Nu kan jag det. *jublar* Tack vare fina Lingon som gjort ett bra gördetsjälv-videoinlägg och tack vare min sambons kärlek till att minsann kunna lära sig allt (särskilt när det gäller datorer).

Antes test .gif

Min test .gif eller min och min, kärleken fick ju rycka in när mitt tålamod flög betydligt snabbare än måsarna mot varmare breddgrader. *s*

Om ni vill lära er så har ni fina Lingons gördetsjälv-video här

 

Tack Lingon för att du är snäll, omtänksam och lär en nyfiken en hur man gör!
V Ä N L I G H E T !

2 kommentarer

  1. Snyggt jobbat!! Mitt ex, sonens pappa, har med gjort sånna fast lite mer “stilla”. Han har bla gjort på ett foto från Kom I Luckan nere vid Saltan i Ystad och det är bara björklöven som rör sig – mycket snyggt! 🙂

    Du frågade om Instagram – jag heter mamman_m där

    Hoppas ni haft en underbar påsk!
    Kramen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.