Övning ger färdighet

Jag skulle ju bli bättre på det med High-Key så jag lekte lite och då råkade jag lära mig något annat eller är det samma men att jag har gjort det på ett annat vis? Ja inte vet jag men nu vet jag iaf att jag kan. Så idag blir det bara bilder med det där luddiga runt om bilden, som en alldeles fluffig ram. Haha

Idag har vi verkligen hunnit med mycket. Vi var ute på förmiddagspromenad, hämtade ut V75-vinst och matade ankorna. Viktiga saker, särskilt det sista. Vi har haft världens ligamatch här hemma, två röda kort delades ut ett till Herr Mattisson d.ä. då han råkade får sin yngste att dratta på ändan och ett till Herr Mattisson d.y. då han vägrade släppa bollen och bara sa hahajagtogden. Haha Vi har dessutom även hunnit med att ställa till ett mindre kaos på ovanvåningen. Vad som förr var ett rörig sovrum i stort behov av utrensning är numera ett rum som har kräkt ut saker över allt. *suck* Men det blir bra när det är klart, imorgon.

Jag gillar Vicces stil när han kastar. Fin fingerföring. Haha

Är det inte vårfeeling så säg

Måsar i Höör, det tror jag inte vi hade förr. Har kusterna krympt så de söker sig till en ankedamm i lilla Höör?

Älskar hur himlen speglar sig i bäcken

Vatten vatten bara vanligt vatten

Knatte, Fnatte och Tjatte?!

She’s feisty – I like it

Han ser ut som en tupp i en hönsgård… neee en anka i en pöl? Äsch

Och ungefär så här intressant tyckte Affe att det var idag

Jag hoppas att ni ursäktar enformigheten på bilderna. Ankorna är roliga att fotografera och ramarna på bilderna ja det heter ju övning ger färdighet…

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.