En pendlares liv

Idag fyller min mor år och vi är bjudna dit på middag. Det är trevligt med de där små avbrotten från vardagen. Slippa jäkta hem och laga mat är trevligt. Ja jäkta är ju inget jag gör alls just nu.

20140402-163917.jpg
Jag sitter på Malmö C och väntar på att tågen ska kunna köra igen. Jag slås över reaktionerna på människor som är drabbade av tågförsening. Man kan minst tro att det är de som blivit påkörda av tåget så som de beter sig. Själv konstaterar jag bara att tja nu fick jag en stund där jag kan sitta ner och bara låta allt lösa sig när det gör. Spelar ju ingen roll hur jag reagerar för inte sjutton kör tågen tidigare för att jag surar och muttrar. Så nä jag sitter här och fascineras över människors diskussioner och hur de springer runt som skrämda höns. Fy vad vi stressar i vårt liv! Tänk så beroende vi har blivit av att kunna förflytta oss så snabbt att vi blir så arga för att vi blir en timme sena.
Jag tänker mer på han som blivit påkörd, på hans familj som sörjer och för brandkåren, polisen och ambulanspersonalen som nu kämpar. Vad än jag missar nu, vad jag än känner så är det inget mot mannen som hamnade under tåget eller lokföraren som inte kunde stanna.
Jag kommer iaf hem till mina älskade ikväll och kan sova gott i min säng i natt.

Tror jag ska ta mig en latte.

>

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.