Jag är tacksam

20140403-090028.jpg

20140403-085932.jpg

De senaste dagarna har två händelser påverkat mina tankar väldigt mycket. Pappan som bara ville titta på fotboll men blev ihjälslagen av män som absolut inte var där för att göra minsta lilla fotbollsrelaterade sak. Fruktansvärt!
Gårdagens olycka som medförde ett tågstopp i flera timmar. Tydligen skulle mannen bara hoppa över till andra sidan men trillade och då kom tåget. Fruktansvärt!
Mina tankar snurra en hel del kring varför har det blivit så här? Vad är det som hänt i vårt samhälle när man går ut i klunga för att slå på någon som tycker annorlunda? Vad är det som hänt med vårt samhälle när vi är så stressade att vi är beredda på att offra våra liv istället för att vänta fem minuter?
Vart i hela friden är vi påväg? Hur ska det bli för våra barn när de växer upp? Nä nu måste vi ta tag i det här. Det är INTE okej att slåss! Det är inte okej att stressa sönder sig själv! Idag utmanar jag er ALLA med blogg/Facebook/Twitter att hjälpa till att stoppa detta. Vi måste sprida budskapet!

Idag vaknade vi för sent för att hinna i tid utan att stressa så då valde jag helt enkelt att dra i bromsen och låta det bli en morgon utan stress. Vi var ju redan försenade så vad spelar det för roll om det blir en halvtimme eller två timmar! Jag har fördelen att ha ett arbete där jag kan göra så här men jag är övertygad om att man kan hitta sätt att lösa stressen på andra sätt på andra arbetsplatser. Hur gör du?

20140403-090131.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.