En plötslig längtan av – garage!

Som ni vet att jag drömmer om ett större hus, ett hus där jag kan ha ett pysselrum eller hobbyrum eller vad man nu ska kalla det, kanske kan man kalla det kreationsrum. Det gillar jag. Ja jag är ute efter ett kreationsrum. Nåja jag är ju fortfarande bara i drömstadiet men det gör ju inte det mindre kul att titta på olika hus och se hur andra människor har tänkt.
Nordic_250x210_m_sprojs21

Jag gillar tanken på att ha garaget direkt i huset, att kunna komma in under tak och inte behöva gå ut igen. Lysande ju! Att kunna gå ut till cykeln utan att behöva dra ut den i regn och sedan lasta den. Ja jag tror jag är på jakt efter ett hus med garage i huset.
Nordic_250x210_m_sprojs1

Men det måste vara snygga garageportar!
IMG_2395

Ett snyggt garage, ett inrett garage. Inte ett oljigt och smutsigt garage.

 

Alla bilderna kommer från krafer.se.

1 kommentar

  1. Är faktiskt skönt med garage i huset. Sen är vårt garage verkligen ett garage, inte det minsta inrett. Men det går ju i linje med inredningsambitionen för resten av huset :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.