När dagen inte blir som man tänkt

IMG_6589.JPG

IMG_6588.JPG

IMG_6602.JPG
Jag är inne i en period då jag är inte trött för det är inte rätt ord det är mer som att jag tuppar av, glider in i någon form av medvetslöshet. Jag kan bara inte hålla mig vaken, stört omöjligt. När jag hade lämnat barnen idag så somnade jag i soffan innan jag ens hade ätit frukost, sen vaknar jag vid elva av att Kärleken kom hem och sa att Polisen sökte mig. Herregud vilken chock det blev för mig, jag visste ju inte ens om att jag sov eller hur jag ska säga det. Det är skitläskigt att inte kunna hålla sig vaken eller än värre att inte veta när jag somnar. Nåja jag kan iaf inte skylla på att jag sover dåligt. Haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.