En pysslig dag

Idag har jag varit på Blomsterverkstan och pysslat, jag hade nämligen fått i uppdrag att fixa en avslutningsblomma till Anna som har hållit i kursen med kreativ mindfulness.  

   
Jag passade på att skriva en liten hälsning till tjejerna också. Jag är fast övertygad att sprida positivavibbar ger energi tillbaka. 

På sista kurstillfället överraskade vi Anna med kakor och glögg, blomman blev hon jätteglad för också. Jag hade även gjort julkort till mina kursare, kändes lite som att ta med kakor till kalaset men jag ville ge dem lite uppskattning. Vi hade en trevlig eftermiddag men ack så sorgligt att det är slut. Vi ska försöka att träffas ändå men det är lätt att det rinner ut i sanden, vi får jobba hårt på det helt enkelt.  

 Här hemma har jag, äntligen, fått bytt batteri i mina batteriljus. Kärleken passade på att slänga upp en tavelhylla i trappan till mig så nu har jag det lite mysigt i trappen också. 

Ja just det, om det är någon som vill köpa något ur shopen så lägg ett mail till oss på info @ byEmschen.se då shopen ligger nere just nu pga. förändringar. Vi har bl.a. Klintas lilla julljuskollektion kvar. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.