Fler möte och en plan

Idag har jag varit på jobbet för att ta ett möte med chefen och HR-människor, jag tog Kärleken med mig som moraliskt stöd. Nu har vi gjort upp en plan och nästa vecka kommer jag säga upp mig, 14,5 år som statstjänsteman får räcka. Nu är det lite praktiskt som ska fixas men innan jul ska allt vara klart så planen kan sätta igång efter helgerna. En strof som jag har haft med mig genom allt detta, särskilt när tilltron har vacklat, är från en sång som Mattiaz skrev för många år sedan When God closes a door, somewhere he opens a window oavsett vad man tror på så gillar jag det där med att en ny möjlighet alltid finns när en annan går förlorad.

DSC_8414 DSC_8423

Jag tror att 2016 kommer bli ett riktig bra år, personlig utveckling. Jag börjar den 11 januari, en körlektion är inbokad.  Så alltså 2016, fler möte och en plan sen kommer det bli bra och fullt upp.

10 kommentarer

  1. Heja dig Emma, jag tror också på det där med att när en dörr stängs, så öppnas en annan. Det som kan vara lite jobbigt på vägen är ju såklart ovissheten, men du verkar ha många bra saker på gång, som till exempel Forever businessen, välkommen in i det gänget förresten, nu är ju vi kollegor dårå, fast på långt håll.

    Kram och god jul på dig!!

    //Victoria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.