En sån dag

Idag var en stressig morgon redan innan jag vaknade, mycket skulle hinnas med idag och mycket skulle med till jobb. Det blev inte så, en liten gosse hade feber så det var bara vackert att stanna hemma och ta en mysdag i soffan. Inte helt fel faktiskt.
Kärleken och jag har ett gott samarbete så nu när jag är tvungen att åka in till jobb så tar han barnen. Himla praktiskt att han slutar tidigt på fredagar.

Idag är det avtackning på Øresunddirekt, inget kul alls faktiskt. Genom mina år har jag varit med på många avtackningar men ingen har varit så tårfylld som detta. Att en kollega når pensionsåldern är egentligen bara att gratulera men tomrummet efter Christer kommer vara så stort att tårarna faller. Jag är lyckligt skattad som har fått ha en sådan fin människa som Christer som kollega.

Fast lite kul är det ju förstås ändå. Det kommer en klunga människor på 80 pers för att vara med och säga adjö. Det måste vara hjärteknipande att få ett sådant avsked. Gamla kollegor, nuvarande kollegor, människor som bara tycker så himla bra om Christer.

Christer har gett mig ett hedersuppdrag, han vill att jag ska fotografera hans avskedsfest.
Jag har fått ett annat uppdrag också som jag inte riktigt kan avslöja än men jag kan säga som så att Christer är en man som har förstått att man ska omge sig med vackert för att må bra.

20121214-141110.jpg

Kommer ni ihåg den där svarta klänningen jag köpte för ett tag sen? Jag hade tänkt ha den idag, mycket därför jag köpte den. Idag har jag pleasewannabejeansen, snygg topp och kavaj. Inget fel i den klädseln och förhoppningsvis får jag inte frågan igen, frågan som jag fått två dagar på rad – nej jag är inte gravid! Undras om jag någonsin kommer bära den där klänningen mer än i familjens sällskap?!

20121214-141437.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.