11 nätter före jul

Nu kommer Lucia på nytt till vårt hus och med sig har hon mängder av minusgrader. Älskar’t! Det knarrar när man går i snön, näsborrarna fryser igen mellan andetagen och luften är hög. Precis så här ska det vara till jul!

Vincent har haft Luciafirande på förskolan. Förra året bara grät han, detta året stod han stolt och sjöng så fint. Min Plutt börjar bli stor. 20121213-092429.jpg Ja det är nödvändigt att posera framför kameran. Haha
Vi åt tomtegröt, pepparkakor som barnen hade bakat och korvmackor på hemmabakade frallor. Så gott, så kul och så mysigt. 20121213-092654.jpg
Min lille Skrutt skulle prompt vara en tomte och det får han så klart vara. Det roligaste var nog att ta av och på tomteluvan. Gullunge!

En annan tradition så här års är att Skånefuckingtrafiken ställer in tågen. Så idag firar jag den traditionen med ett leende och ett sms till jobb om att jag kommer när jag kommer. Prisad vare Gud här kommer återbäringen tåget!

20121213-093129.jpg
Oj vad jag älskar snö och -20°!

1 kommentar

  1. Hej!
    11 nätter före jul fick jag äntligen åka in! Tre timmar senare hade vår lilla Ebba kommit till världen! Tänkte att du ville veta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.