En stilla längtan efter våren

En stilla längtan efter våren väcks till liv trots att snön stilla faller ner i stora flingor. Jag tänker på snödropparna som hade slagit ut under äppleträdet innan kylan och snön slog till. En stilla längtan efter våren En stilla längtan efter våren

Jag köpte lite blommor för att få in våren. Tulpaner för färgen och pärlhyacinter för våren.

En stilla längtan efter våren

Krusiga, rosa och lila blommor som lyser upp och ger ett löfte om grönare tider.

En stilla längtan efter våren

Det är vackert med snön, det blir ljusare med snön men nu vill jag höra fågelkvitter, känna solen mot mitt ansikte och dricka kaffe på altanen.

En stilla längtan efter våren En stilla längtan efter våren

Tänk om två månader tar vi bara en tunn jacka på oss, har lite för tunna skor och går ingenstans utan solglasögonen. Två månader, 8 veckor, 60 dagar eller 1440 timmar vilket räknar du helst ner med? Jag tror jag föredrar veckor för en vecka går ju så himla snabbt.

Åh ge mig bara våren nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.