Jag hittar inte tillbaka

Jag hittar inte tillbaka till bloggandet, jag saknar det men hittar inte tillbaka.

Jag känner att orden fattas mig, jag har inget att berätta. Instagram är lättare för där behöver jag inte skriva men jag känner att jag även där börjar tappa.

Har jag tappat mitt driv? Känner jag mig låst i statstjänstemannarollen? Eller har jag bara tappat “det”.

Vecka har varit intensiv. I tisdags blev vi långliggare på FirstCamp i Åhus, i onsdags var det högtryck på jobbet iom deklarationsdagen, i torsdags var det nageldags hos Malin och i fredags bar det av till Åhus igen.

I Åhus har vi haft det fantastiskt! Jag har suttit i solen, jag har suttit i skuggan, jag har suttit i förtältet, jag har suttit i husvagnen, jag har suttit i bilen, ja jag har alltså suttit största delen av helgen. Helt underbart!

Väl hemma igen blev jag helt återförälskad i min lilla trädgård. Det växer på i växthuset, i den nyplanterade häcken har knopparna brustit ut till små löv, klätterrosorna har verkligen klättrat på och kaprifolen lika så. Det känns som att jag upptäcker min trädgård igen, varje år. Extra mysigt var det att duka upp på framsidan idag och kunna njuta av middagen i kvällssolen. Jag kanske behöver att vara borta från mitt hem för att älska det igen? Det bästa är att jag njuter lika mycket hemma som i husvagnen.

Några dagar hemma och sen far vi igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.