En uschlig dag

20121015-080545.jpg

Tur att jag har Tindy’s peppande ord uppsatta på jobb, dom behövs idag!
Idag är det verkligen en uschlig dag eller iaf en uschlig start på dagen. Det hela började med att hela familjen var lika trötta och ingen ville stiga upp vilket givetvis resulterade i att vi blev sena. Så pass sena att jag sprang till tåget och hoppade in när dörrarna pep och stängdes bakom mig. Jag hamnade på den vagnen där de mest snacksaliga kvinnorna satt så jag gjorde något jag inte brukar göra, jag bytte plats. Jag har inget emot snacksaliga kvinnor, brukar ju själv anklagades för att vara en, men på morgon är jag inte mig själv. Jag hatar morgnar!

Nu sitter jag här på jobbet och är på dåligt humör. Tur att jag inte ska svara i telefon idag för då hade mitt redan obefintliga tålamod varit den rejäla minussidan. Jag hatar sådan här morgnar dagar!

Nä nu får det vara nog med dåligt humör! Jag kastar mig över böckerna och läser lite innan kursen för då kan jag ju bara bli på bättre humör, läser man lite så blir man genast gladare när man slipper läsa vidare. Truster, EU-bolag och investmentföretag jo jo sånt intressant är det. Ehhh

Ha en härlig måndag alla ni som inte har en OMGdetärmåndagochjagmåstestigaupp-dag och vi andra nu biter vi ihop och tar oss igenom denna dagen.

6 kommentarer

  1. Heja oss! Hade också en sån morgon… Och nu blev jag av med en budget. Vet att jag sparade den, men hittar den inte. Biter ihop o gör en ny.

    Biter ihop o låtsas att jag mår toppen, biter ihop och gör det jag ska så bra som möjligt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.